Кавили
Кущовий гібрид кабачка призначений для отримання ультраранньої масової продукції. Плоди циліндричні, дуже прямі, біло-зеленуваті з білою м'якоттю, дуже однорідні, з ніжним смаком. Зазвичай їх збирають при досягненні довжини 16-22 см, проте навіть при переростанні вони не втрачають свого ніжного смаку. У стресових умовах (дощова погода, спека, відсутність комах) формує плоди без запилення, тобто за допомогою партенокарпіі. Рослина компактна, з коротким міжвузлями, дуже продуктивне. Тривалий (більше 2 місяців) період плодоношення. Прекрасно плодоносить як у відкритому грунті, так і під плівковими покриттями. Наше насіння овочів цього сорту добре "відзивається" на багаті грунти. На 10 м2 необхідно всього 8-12 рослин. Стійкий до борошнистої роси.
Основні характеристики:
Сангрум
Ранній кущовий гібрид кабачка. Використовується для одержання молодих плодів, ікри, не поступаються навіть найкращим огіркам, добрі смакові якості при маринуванні. М'якоть цього кабачка містить велику кількість цукрів, тому ікра з них виходить набагато смачніша, ніж зі звичайних. Рослина середньої сили росту, відкрита, переважно прямостояча, дуже продуктивна. Плоди циліндричні, гарної форми, біло-зеленуваті, однорідні, легко знімаються з куща. Плоди довго не грубіють і зберігають придатність до переробки навіть перерослі. Один з найбільш ранніх гібридів у відкритому грунті. При достатньому вологозабезпеченнні не зменшує темпу плодоношення протягом усього літа. Рослини легко регенерують після періоду стресових умов (наприклад, засухи) і швидко відновлюють плодоношення. Стійкий до борошнистої роси. Середня врожайність 45-70 т /га після 2 місяцях плодоношення. Оптимальна густота посадки 8-12 тис. рослин /га.
Основні характеристики:
Алія
Ранній кущовий гібрид кабачка. Від сходу до першого збору урожаю – 40 – 45 днів. Плоди циліндричні, ясно-зелені з білою м'якоттю, дуже однорідні з ніжним смаком, завдовжки 25 – 30 см. Довгий час не грубіють і придатні для переробки навіть при переростанні. Рослина дуже продуктивна з великою силою зростання, компактна з короткими міжвузлями, легко регенерує після стресових умов і швидко відновлює плодоношення. Гібрид високоврожайний, в одній листовій пазусі формується по декілька плодів. Кабачок придатний для переробки, засолки і консервації. Гібрид стійкий до борошнистої роси і сірої гнилі.
Карамболь
Світлий, гладкий кабачок, Iskanderany тип, 16 – 18 см завдовжки і 4 – 5 см діаметром Раннє дозрівання. Рослина кущового типу. Дуже продуктивний. Для свіжого ринку і переробки. Стійкий до вірусу жовтої мозаїки цукині і борошнистій роси. Дозрівання насіння повільне.
Мері Голд
Дуже ранній гібрид кущового кабачка жовтого кольору. Рослина компактна, плоди циліндричні, однорідні, завдовжки 18 – 20 см, привабливого золотисто-жовтого кольору. М'якоть біла, насіннєва камера дуже маленька. При достатньому живленні і вологості плодоносять до початку заморозків. Гібрид придатний для використання в свіжому вигляді і для переробки. Плоди не втрачають свого кольору. Стійкий до вірусу жовтої мозаїки і бактерійної плямистості листя.
Кора
Дуже ранній (біля 40 – 42 днів) гібрид кущового кабачка. Рослина середньої сили зростання, дуже продуктивна з довгим періодом плодоносіння. Плоди циліндричні, блискучі темно – зеленого кольору, однорідні, легко знімаються з куща. Має відмінні смакові якості і товарний вид. Кабачок придатний як для свіжого ринку, так і для переробки. Використовується для вирощування у відкритому ґрунті і плівкових укриттях, як для здобуття ранньо – весняної продукції, так і в основний сезон.
Мостра
Надранній (30 днів) гібрид кущового кабачка. Рослина середньої сили зростання, відкрита, переважно прямостояча, дуже продуктивна. У одній листовій пазусі формується 5 – 7 плодів. Плоди циліндричні, ясно-зеленого кольору, однорідні, легко знімаються з куща, зберігають товарний вид і відмінні смакові якості. Плоди довго не грубіють і зберігають придатність для переробки тривалий час. Кабачок хороший для засолки і консервації. Стійкий до борошнистої роси, добре переносить засуху.
Технології вирощування кабачків
Кущовий гібрид кабачка призначений для отримання ультраранньої масової продукції. Плоди циліндричні, дуже прямі, біло-зеленуваті з білою м'якоттю, дуже однорідні, з ніжним смаком. Зазвичай їх збирають при досягненні довжини 16-22 см, проте навіть при переростанні вони не втрачають свого ніжного смаку. У стресових умовах (дощова погода, спека, відсутність комах) формує плоди без запилення, тобто за допомогою партенокарпіі. Рослина компактна, з коротким міжвузлями, дуже продуктивне. Тривалий (більше 2 місяців) період плодоношення. Прекрасно плодоносить як у відкритому грунті, так і під плівковими покриттями. Наше насіння овочів цього сорту добре "відзивається" на багаті грунти. На 10 м2 необхідно всього 8-12 рослин. Стійкий до борошнистої роси.
Основні характеристики:
- ранньостиглість;
- висока продуктивність;
- товарний вид плодів;
- тривалість плодоношення.
Сангрум
Ранній кущовий гібрид кабачка. Використовується для одержання молодих плодів, ікри, не поступаються навіть найкращим огіркам, добрі смакові якості при маринуванні. М'якоть цього кабачка містить велику кількість цукрів, тому ікра з них виходить набагато смачніша, ніж зі звичайних. Рослина середньої сили росту, відкрита, переважно прямостояча, дуже продуктивна. Плоди циліндричні, гарної форми, біло-зеленуваті, однорідні, легко знімаються з куща. Плоди довго не грубіють і зберігають придатність до переробки навіть перерослі. Один з найбільш ранніх гібридів у відкритому грунті. При достатньому вологозабезпеченнні не зменшує темпу плодоношення протягом усього літа. Рослини легко регенерують після періоду стресових умов (наприклад, засухи) і швидко відновлюють плодоношення. Стійкий до борошнистої роси. Середня врожайність 45-70 т /га після 2 місяцях плодоношення. Оптимальна густота посадки 8-12 тис. рослин /га.
Основні характеристики:
- ранньостиглість;
- дуже висока продуктивність;
- товарність, придатність до переробки;
- регенерація після стресових умов;
- тривалий період плодоношення.
Алія
Ранній кущовий гібрид кабачка. Від сходу до першого збору урожаю – 40 – 45 днів. Плоди циліндричні, ясно-зелені з білою м'якоттю, дуже однорідні з ніжним смаком, завдовжки 25 – 30 см. Довгий час не грубіють і придатні для переробки навіть при переростанні. Рослина дуже продуктивна з великою силою зростання, компактна з короткими міжвузлями, легко регенерує після стресових умов і швидко відновлює плодоношення. Гібрид високоврожайний, в одній листовій пазусі формується по декілька плодів. Кабачок придатний для переробки, засолки і консервації. Гібрид стійкий до борошнистої роси і сірої гнилі.
Карамболь
Світлий, гладкий кабачок, Iskanderany тип, 16 – 18 см завдовжки і 4 – 5 см діаметром Раннє дозрівання. Рослина кущового типу. Дуже продуктивний. Для свіжого ринку і переробки. Стійкий до вірусу жовтої мозаїки цукині і борошнистій роси. Дозрівання насіння повільне.
Мері Голд
Дуже ранній гібрид кущового кабачка жовтого кольору. Рослина компактна, плоди циліндричні, однорідні, завдовжки 18 – 20 см, привабливого золотисто-жовтого кольору. М'якоть біла, насіннєва камера дуже маленька. При достатньому живленні і вологості плодоносять до початку заморозків. Гібрид придатний для використання в свіжому вигляді і для переробки. Плоди не втрачають свого кольору. Стійкий до вірусу жовтої мозаїки і бактерійної плямистості листя.
Кора
Дуже ранній (біля 40 – 42 днів) гібрид кущового кабачка. Рослина середньої сили зростання, дуже продуктивна з довгим періодом плодоносіння. Плоди циліндричні, блискучі темно – зеленого кольору, однорідні, легко знімаються з куща. Має відмінні смакові якості і товарний вид. Кабачок придатний як для свіжого ринку, так і для переробки. Використовується для вирощування у відкритому ґрунті і плівкових укриттях, як для здобуття ранньо – весняної продукції, так і в основний сезон.
Мостра
Надранній (30 днів) гібрид кущового кабачка. Рослина середньої сили зростання, відкрита, переважно прямостояча, дуже продуктивна. У одній листовій пазусі формується 5 – 7 плодів. Плоди циліндричні, ясно-зеленого кольору, однорідні, легко знімаються з куща, зберігають товарний вид і відмінні смакові якості. Плоди довго не грубіють і зберігають придатність для переробки тривалий час. Кабачок хороший для засолки і консервації. Стійкий до борошнистої роси, добре переносить засуху.
Технології вирощування кабачків